Balatoni nyaralás

Kiadó apartmanok a Balaton déli partján

Színes programok az egész családnak

100% pihenés a régió gyógyfürdőiben

Gréta Tours Utazási Iroda

A Gréta Tours évek óta azon munkálkodik, hogy a Balaton szerelmeseinek minden igényét kielégítse. Irodánk elsősorban magánszálláshelyet, hoteleket, panziókat kínál a Balaton déli partján és a Balaton régió gyógyfürdőhelyein.

Balatoni nyaralás

Az utóbbi években ismét egyre több nyaralni, pihenni vágyó magyar vendéget köszönthetünk a Balaton partján.Színes programokkal próbáljuk bizonyítani, hogy a Balatonhoz nem csak fürdőzni érdemes jönni, egyéb kikapcsolódás, tartalmas programok, kirándulások várnak az ide látogatókra.

Gyógyfürdők és élményfürdők

Kínálatunkban a Balaton déli partjának közelében található gyógyfürdőhelyeket és színvonalas élményfürdőket is ajánlunk, amelyek változatos programot kínálnak a Balatonnál nyaraló és kikapcsolódni vágyó vendégeknek is.

Kiadó szállások

Utazási irodánk balatoni nyaralóházak és apartmanok széles választékával várja Önt a Balaton déli partján Balatonberénytől Balatonszárszóig. Akár családdal, akár nagyobb baráti társasággal utazik, vagy egyszerűen csak egy csendes vízparti házra vágyik, mi segítünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő szállást.

A Gréta Tours Utazási Iroda a Balaton déli partjának igazi specialistája. A pihenni vágyók rengeteg ajánlatunk közül választhatnak. Kínálatunkban megtalálhatók a Balaton déli partján és a régió kedvelt gyógyfürdőhelyein elhelyezkedő különféle magánszálláshelyek, hotelek és panziók. Legyen szó családi nyaralásról, baráti társasággal való mozgalmas időtöltésről, vagy egyszerűen csak nyugodt pihenésről, a Gréta Tours segít megtalálni a megfelelő szálláshelyet!

Cím/Telephely:

8638 Balatonlelle, Szövetség u. 11/a

Kapcsolat

Tel: 06-85-554-162
Fax: 06-85-554-160
E-mail: gretatours@t-online.hu

GM Engedély: U-00619

A bérleti díj minden esetben tartalmazza:

  • az áram, a víz, a végtakarítás és az ágynemű díját.

A nyaralók felszereltsége:

  • Mindenhol van hűtőszekrény, főzőedények, tányér, pohár, evőeszköz minimum annyi főre, ahány személyes a nyaraló, valamilyen tűzhely(villany v. gáz).
  • Általában van valamilyen kávéfőző, televízió.
  • Mikrohullámú sütő, kenyérpirító, mosógép nem előírás.

A magánszálláshelyeknél feltüntetett áraink egy éjszakára vannak megadva.

Főszezon: Július első hétvégéjétől augusztus utolsó hétvégéjéig.

Megrendelés

Balatoni lehetőségek

Gréta Tours Utazási Iroda © 2006-2017